TEMA installatie en aannemersbedrijf Hoogvliet

TEMA installatie en aannemersbedrijf Hoogvliet
Bel 010 472 3909

Diensten

Loodgieters en zinkwerk
Onze gediplomeerde installateurs kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren.
Bekijk onze mogelijkheden

Tema
Onze gediplomeerde installateurs kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren op het gebied van: waterleidingen - riolering - gasleiding, of het nu gaat om nieuwbouw - renovatie of aanpassingen.

Ook voor “ouderwets” zinkwerk kunt u bij ons terrecht zoals: zinkengoten, zinkendaken, schoorsteenkappen, ornamenten enz..


X Sluiten
Renovatie en verbouwingen
Ben u toe aan een renovatie
of een verbouwing?

Complete renovatie en verbouwingsprojekten kunnen door ons worden uitgevoerd. Zowel voor partikulier als in de Utiliteitsbouw. Het plaatsen of verzetten van wanden danwel het vernieuwen van daken, komplete nieuwe indelingen, alles is mogelijk.

X Sluiten
Kozijnen, serre en dakkapellen
Op zoek naar een nieuw kozijn, serre of een dakappel?

Het leveren van kunststof, aluminium en houten kozijnen van topkwaliteit in iedere kleur en uitvoering. Altijd voorzien van HR++ glas en veiligheidsbeslag. Aanbouw en serres plaatsen wij volledig naar wens tegen scherpe prijzen. Onze dakkapellen worden traditioneel ter plaatse vervaardigd (maatwerk) en naar wens afgewerkt in onderhoudsvrij kunststof of in hardhout. Altijd geheel geïsoleerd en voorzien van rubberen dakbedekking of een zinken dak. De binnenzijde standaard stucklaar en voorzien van vensterbank. Als optie zijn rolluiken en screens mogelijk, altijd elektrische bedienbaar.

X Sluiten
Keuken en badkamerinstallatie
Alles voor uw keuken en badkamer

Het installaren van keukens en badkamers is absoluut een van onze specialiteiten. Wij werken met alle topmerken maar draaien onze hand niet om voor een "Ikea-keuken" Inklusief eventuele aanpassingen en aansluiten van apparatuur

X Sluiten
CV installatie - Decorradiatoren
Een compleet aanbod van installatie en decorradiatoren

Voor het varvangen van uw CV-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren / installeren ieder merk, al naar gelang uw wens. Ook voor decorradiatoren kunt u een beroep op ons doen, wij werken o.a. met de merken: Jaga - Kermi - Vasco - Thermic - Acova - Plieger enz..

X Sluiten